
1 agurk
100 gram flødeost naturel
1 spsk soya sovs
2 spsk citronsaft eller saft fra en ½ lime
3 spsk rød karrypasta
12 tigerrejer
3 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
2 spsk afskallede hampefrø
Purløg
Skræl agurken i striber og skær den i 12 skiver på ca 1 cm i tykkelsen
Rør en creme af flødeost, soya sovs, citron og rød karry pasta.
Mariner tigerrejerne i knust hvidløg, olivenolie og afskallede hampefrø ca i 15 min
Steg dem på panden og læg dem til afkøling.
Først agurk i bunden, så et lag creme og rejen og evt lidt purløg inden serveringen
Paneret tigerrejer
12 stk tigerrejer
4 spsk hvedemel
1 æg
5 spsk panko rasp
6 spsk olivenolie til stegning
Duk rejerne med køkkenrulle, vend dem i mel, derefter i pisket æg og derefter i panko
Steg dem på pande i olivenolie, til de er lysebrune.
Læg dem på fedtsugende papir, inden de samles til snacks med agurk og creme