Agurkesnacks med tigerrejer

1 agurk

100 gram flødeost naturel

1 spsk soya sovs

2 spsk citronsaft eller saft fra en ½ lime

3 spsk rød karrypasta

12 tigerrejer

3 fed hvidløg

3 spsk olivenolie

2 spsk afskallede hampefrø

Purløg

Skræl agurken i striber og skær den i 12 skiver på ca 1 cm i tykkelsen

Rør en creme af flødeost, soya sovs, citron og rød karry pasta.

Mariner tigerrejerne i knust hvidløg, olivenolie og afskallede hampefrø ca i 15 min

Steg dem på panden og læg dem til afkøling.

Først agurk i bunden, så et lag creme og rejen og evt lidt purløg inden serveringen

Paneret tigerrejer

12 stk tigerrejer

4 spsk hvedemel

1 æg

5 spsk panko rasp

6 spsk olivenolie til stegning

Duk rejerne med køkkenrulle, vend dem i mel, derefter i pisket æg og derefter i panko

Steg dem på pande i olivenolie, til de er lysebrune.

Læg dem på fedtsugende papir, inden de samles til snacks med agurk og creme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *