Bagte tomater og ovnomelet

opskriften er til 6 personer.

Bagte tomater:

6 tomater

1/4 tsk. groft salt

Skyl tomaterne og læg dem i et ovnfast fad. Skær et kryds i hver tomat og drys med salt.

Ovnomelet:

6 store æg

½ dl. piskefløde

1 spsk. sennep

½ dl. vand

½ tsk. groft salt

peber

100 gram reven gratineringsost

Pisk æg, fløde, vand, salt og peber let sammen. Hæld æggemassen i et smurt, ovnfast fad.

Drys osten over og bag omeletten sammen med tomaterne midt i ovnen.

Bagetid:

Ca. ½ time ved 175 grader

Tilbehør: friskbagt rugbrød, bacon og smør

 

Related Posts

Yachaejeon – Vegetabilsk pandekage

4 forÃ¥rsløg, skÃ¥ret i 2,5 cm 85 gram porre, skÃ¥ret tyndt i 2,5cm lang 85 gram courgette skÃ¥ret i tynde strimler 85 gram løg, skÃ¥ret i tynde…

HJEMMELAVET BBQ SOVS

4 dl mosede tomater eller tomatpuré 20 g smør 1 fed hvidløg 2 spsk tamari 1 spsk røget paprika 2 tsk stødt spidskommen 1 spsk æblecider eddike…

Pizzadej med pizza bageenzyme

325 gram pizzamel – tipo 00 50 gram durummel 12 gram pizza bageenzyme 2 tsk. fint salt 75 gram hvidvin eller yoghurt 2 spsk olivenolie ca. 2…

Grillede asparges med rejer og spirer

(6 personer) 2 bundter grønne asparges 1 spsk. olivenolie Salt og peber 1 dl mayonnaise 1 spsk. sød chilisauce 2 tsk. citronpeber ½ citron 300 g rejer…

Agurkesnacks med tigerrejer

1 agurk 100 gram flødeost naturel 1 spsk soya sovs 2 spsk citronsaft eller saft fra en ½ lime 3 spsk rød karrypasta 12 tigerrejer 3 fed…

Pastapaella #mocomichi_hayami

300 gram pastaskruer 200 gram bacon i tern 3 chorizo med bacon pølser – (kan købes ved fru møllers mølleri) skæres i tern 1/2 løg i skiver…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku