15 stk
BLINIS
100 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 æg
1/2 dl. mælk
Bland mel, bagepulver og salt.
Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske.
Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
Hak nu dild, persille og rødløg.
LAKSERILETTE
200 g. varmrøget laks
1/2 bundt dild
1/2 bundt persille
2 spsk. creme fraiche
Salt/peber
1/2 tsk. Citronsaft
Smuldér laksefiletterne i en skål og tilsæt creme fraiche, salt, peber og citronsaft.
Rør nu det hakkede dild, persille og løg i laksen.
Anret blinisserne med lakseriletten og pynt evt. med dild, persille og/eller lime.