Bolchebede

bolchebede

bolchebede

Udseende og smag: Runde med rød skræl og rød- og hvidstribet kød. Fantastisk flot! Mild og lidt sød i smagen.

Typisk periode: august – maj

Tips til tilberedning: De smitter ikke af, men for at bevare de flotte striber efter tilberedning (varmebehandling), skal der tilsættes syre i form af citron, balsamico, eddike eller madæbler. Rigtig gode i salat og til rodfrugter bagt i ovn. Hvis du skærer beder i helt tynde skiver og lægger dem 20 min. i isvand bliver de meget sprøde og lækre.

Tips til opbevaring: Vi anbefaler, at du opbevarer denne grøntsag i køleskab. Du får altid dine grøntsager med hjem i en kraftig papirpose. Sæt papirposen i en plastikpose og læg to fugtige stykker køkkenrulle på toppen af grøntsagerne. Luk plastikposen let til og sæt i køleskab. I vinterhalvåret kan du med fordel opbevare i f.eks. udhus i en flamingokasse, hvor der er frostfrit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *