Opskriften er til 4 personer
500 gram kyllingbryst, skåret i tern
1 stort løg, skåret i tern
5 gulerødder. skrælles og skæres i skiver, der kan også bruges broccoli, blomkål, champignon, asparges mm.
1 bundt forårs løg, renses og skæres i ca. 1 cm stykker
400 gram bulgur
salt, peber, spidskommen, oregano
1/2 kop olivenolie
1 liter kogende vand, det skal bruges lidt efter lidt.
Brug en dyb pande med låg, Svits løget med krydderierne og kyllingstykkerne i. Svits i et par minutter, kom gulerødderne i og steg videre i 2-3 minutter. Kom bulguren i og lidt kogende vand, Lad det simre videre under låg. Når vandet forsvinder kommer du lidt mere kogende vand i. Bulguren skal have 20 minutter, midtvejs kommer du forårs løget i.
Kan serveres varmt, men smager også godt, når det er koldt, sammen med tomater eller rucola