Chokolade brownies

Chokolade brownies

150 gram smør

3 dl. Rørsukker

4 æg

150 gram mel

1 dl. Kakao

½ tsk. Bagepulver

1 tsk. Vaniljesukker

75 gram mørk chokolade

Varm ovnen op til 200 grader. Rør smør og sukker skummende, rør æggene i et ad gangen.

Bland mel, kakao, bagepulver, vaniljesukker og chokolade og rør det i æggemassen.

Beklæd en bageform min form er 20x20x5cm med bagepapir eller smør den med smør. Fordel dejen i bageformen. Dæmp temperaturen i ovnen til 175 grader, og bag kagen i ca. 20 minutter.

Du kan tjekke om der er færdigbagt ved at stikke en træspyd ind i kagen, hvis der ikke hænger dej på træspyddet er den gennembagt.

Når kagen er kølet af, så vend den ud på en bagerist og skær den i terninger.

Pynt evt. med flormelis

 

Related Posts

Karamelkager med ribsmousse

Ribsmousse 200 g ribs3 blade husblas80 g sukker1/2 vaniljestang2 spsk citronsaft1,75 dl piskefløde125 g græsk yoghurt 2 % Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand. Kog…

Annettes kage

Firkantet bageform: ca. 24 x 34 cm Ingredienser: 200 g mælk 50 g smør 4 æg (ca. 200 g) 300 g rørsukker 250 g hvedemel 2 tsk…

Bedstefars skæg

Opskriften er fra Eat My Heart Out Rabarberkompot300 g rabarber150 g sukker1 dl vand Kagebund125 g blødt smør125 g sukker4 æggeblommer250 g hvedemel2 tsk bagepulver2 dl mælk…

Kærnemælkshorn med marcipan og rabarber

Tid: 40 minutter. Hævetid: I alt 1½ time. Bagetid: 16-18 minutter. Antal: 8 stk. Gærdej med kærnemælk: 260 g hvedemel 25 g sukker 1/4 tsk. salt 150…

Citronkage med chiafrø og syrlig glasur

Denne lækre citronkage, smager af sol og sommer og er fundet pÃ¥ isabellas. En skøn og svampet citronkage, der, med sin syrlige glasur og de fine stedmoderblomster…

Æbletærte – Milopita

Tænd ovnen og varm den op til 200 grader 1 kop sukker 4 æg 1 kop olivenolie 1 1/2 kop mel   1 tsk. vaniljesukker 2 spsk….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku