Chokolade brownies

Chokolade brownies

150 gram smør

3 dl. Rørsukker

4 æg

150 gram mel

1 dl. Kakao

½ tsk. Bagepulver

1 tsk. Vaniljesukker

75 gram mørk chokolade

Varm ovnen op til 200 grader. Rør smør og sukker skummende, rør æggene i et ad gangen.

Bland mel, kakao, bagepulver, vaniljesukker og chokolade og rør det i æggemassen.

Beklæd en bageform min form er 20x20x5cm med bagepapir eller smør den med smør. Fordel dejen i bageformen. Dæmp temperaturen i ovnen til 175 grader, og bag kagen i ca. 20 minutter.

Du kan tjekke om der er færdigbagt ved at stikke en træspyd ind i kagen, hvis der ikke hænger dej på træspyddet er den gennembagt.

Når kagen er kølet af, så vend den ud på en bagerist og skær den i terninger.

Pynt evt. med flormelis

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *