Chokoladekage

Denne chokoladekage smager godt sammen med frisk frugt og is.

250 gram sukker

2-3 tskf. vanilje

4-5 tskf. kakao

3 hele æg

100 gram mel

150 gram smeltet smør

Alle ingredienserne røres i den smeltede smør og hældes i en smurt springform.

På toppen af kagen drysser man rigeligt med  nødde flager.

Kagen bages i ca. 30 minutter ved 175 grader. Den skal stadig være “vÃ¥d” inden i, nÃ¥r den er færdig ellers bliver den tør og kedelig.

Lad kagen hvile sig et par timer, så chokoladen kan sætte sig. Serveres med flødeskum, frisk frugt eller vaniljeis

Related Posts

Karamelkager med ribsmousse

Ribsmousse 200 g ribs3 blade husblas80 g sukker1/2 vaniljestang2 spsk citronsaft1,75 dl piskefløde125 g græsk yoghurt 2 % Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand. Kog…

Annettes kage

Firkantet bageform: ca. 24 x 34 cm Ingredienser: 200 g mælk 50 g smør 4 æg (ca. 200 g) 300 g rørsukker 250 g hvedemel 2 tsk…

Bedstefars skæg

Opskriften er fra Eat My Heart Out Rabarberkompot300 g rabarber150 g sukker1 dl vand Kagebund125 g blødt smør125 g sukker4 æggeblommer250 g hvedemel2 tsk bagepulver2 dl mælk…

Kærnemælkshorn med marcipan og rabarber

Tid: 40 minutter. Hævetid: I alt 1½ time. Bagetid: 16-18 minutter. Antal: 8 stk. Gærdej med kærnemælk: 260 g hvedemel 25 g sukker 1/4 tsk. salt 150…

Citronkage med chiafrø og syrlig glasur

Denne lækre citronkage, smager af sol og sommer og er fundet pÃ¥ isabellas. En skøn og svampet citronkage, der, med sin syrlige glasur og de fine stedmoderblomster…

Æbletærte – Milopita

Tænd ovnen og varm den op til 200 grader 1 kop sukker 4 æg 1 kop olivenolie 1 1/2 kop mel   1 tsk. vaniljesukker 2 spsk….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku