citronspecier

Citronspecier

Citronspecier

Der bliver ca. 25 stk. citronspecier af denne opskrift. Opskriften er fra Blomsterberg og den er dejlig frisk i smagen. Så den passer fint til foråret og sommeren. Citronspecier er utrolige nemme at lave.

1/2 vaniljestang

125 gram flormelis

300 gram hvedemel

225 gram saltet smør

reven skal fra en økologisk vasket citron.

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud med en kniv. Tryk vaniljekornene og lidt flormelis sammen, så skilles vaniljekornene ad. Ælt alle ingredienserne sammen til dej og form dejen til en pølse, der er 6 cm i diameter. Læg den i køleskabet i en time og skær dejen i ganske tynde skiver og læg citronspecierne på bageplade med bagepapir. og bag dem ved 180 grader til de er gyldne ca. 7 minutter.

Hold godt øje med citronspecierne hele tiden, der er stor forskel på, hvor hurtigt de er færdige. Lad citronspecierne afkøle på en bagerist og kom citronspecierne i kagedåse, når de er helt afkølede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *