Cupcakes glasur og pynt

 

 

 

glasur-af-philadelphiaost

 

 

Cupcakes glasur må gerne være dekorativ eller sjovt pyntet. Du behøver ikke være konditer eller købe en specialbutik for at lave det søde cupcakes pynt. Der er masser af idéer.  Cupcakes kan  pyntes med glasur af philadelphiaost eller frosting. Hvis du bruger en sprøjtepose og en stjernetyl til at  pynte dine cupcakes som på billedet.

Cupcakes glasur af philadelphiaost

60 gram blødt smør

5 dl. flormelis

1 tsk. vaniljesukker

1 spsk. friskpresset citronsaft

100 gram philadelphiaost

frugtfarve

Rør smør, flormelis, vaniljesukker, citronsaft og flødeost cremet. Del glasuren og farv den med forskelligt frugtfarver eller lad den være hvid. Smør glasuren på kagerne og pynt med krymmel eller blomster.

Sprøjteposer og tyller kan evt. købes i kunst og køkkentøj

Guf med kokosflager, der ser fabelagtigt ud..

Guf kan laves i forskellige variationer, du han komme frugtfarve i eller kakaopulver.

Du kan også tilsætte vanilje eller appelsinskal

guf med kokosflager
guf med kokosflager

Denne opskrift er til 12 stk. cupcakes

1 pasteuriseret æggehvide

80 gram sukker

1/3 dl. vand

Du kan eventuelt kommer 1 tsk. reven citronskal af en usprøjtet citron.

Kokosflager kan laves selv eller købes i helsebutikker. Kokosflager laver du selv ved at rive kokos med en skrællekniv og lægge det til tørre på en plade ned bagepapir i ca. en dag, så er de klar til brug.

Pisk æggehviden stiv og luftig. Bland sukker og vand i en gryde og kog det i 3-5 minutter, til sukkeret er opløst. Hæld den varme sukkerlage i den piskede hvide i et jævnt tempo, mens du pisker. Pisk i ca. 5-10 minutter, til massen får en tyk konsistens. Bland den hvide guf med lidt reven citronskal og smør den på oversiden og lidt nedad kanten på dine cupcakes. Hæld kokosflagerne ud på et tallerken, og rul dine cupcakes i dem. Kom ekstra kokosflager på med fingerne til sidst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *