Cupcakes, klassiske

cupcakes

cupcakes

Cupcakes, klassiske cupcakes er et godt alternativ til almindelige kager, når jeg skal have gæster. Cupcakes er rigtige gode med glasur af philadelphiaost.  Cupcakes bliver højere og flyder ikke ud, hvis du sætter papirformene ned i cupcakes forme af metal.

Cupcakes, grundej giver 12 stk. cupcakes

3 stk. æg

2½ dl. sukker

1 tsk. vaniljesukker

100 gram smør

1 dl. mælk

3½ dl. hvedemel

2 stk. bagepulver

1 nip salt

skal og saft af 1 usprøjtet citron

Varm ovnen op til 175 grader. Pisk øg, sukker og vaniljesukker lyst og skummende. Smelt smørret, tilsæt mælken og bland det forsigtigt i æggemassen. Bland mel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i dejen. Tilsæt reven citronskal og -saft

Sæt papir cupcakes formene i metalformene og fyld cupcakes formene 2/3 op med dej. Bag kagerne på ovnens midterrille i ca. 15 min. og lad dem køle af.

Du kan også finde en opskrift på glasur til cupcakes og frosting på denne blog

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *