
Cupcakes, klassiske cupcakes er et godt alternativ til almindelige kager, når jeg skal have gæster. Cupcakes er rigtige gode med glasur af philadelphiaost. Cupcakes bliver højere og flyder ikke ud, hvis du sætter papirformene ned i cupcakes forme af metal.
Cupcakes, grundej giver 12 stk. cupcakes
3 stk. æg
2½ dl. sukker
1 tsk. vaniljesukker
100 gram smør
1 dl. mælk
3½ dl. hvedemel
2 stk. bagepulver
1 nip salt
skal og saft af 1 usprøjtet citron
Varm ovnen op til 175 grader. Pisk øg, sukker og vaniljesukker lyst og skummende. Smelt smørret, tilsæt mælken og bland det forsigtigt i æggemassen. Bland mel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i dejen. Tilsæt reven citronskal og -saft
Sæt papir cupcakes formene i metalformene og fyld cupcakes formene 2/3 op med dej. Bag kagerne på ovnens midterrille i ca. 15 min. og lad dem køle af.
Du kan også finde en opskrift på glasur til cupcakes og frosting på denne blog