Forbrændingssuppe

 

 

 

 

 

 

 

Jeg læser i øjeblikket IT & Kommunikation på IBC Kolding sammen med Flemming, der mener, at hver gang han gå på fjæsbogen, tager han 5 kg på.

Det må jeg gøre noget ved, men på den anden side, hvis de bliver fjernet fra mig – er det vel okay 🙂

Denne suppe smager rigtig dejlig og igen mega nemt at lave, opskriften er af Inge Kauffeldt.

Suppen er sund og velsmagende med mange grønsager og krydderier.

Opskriften er til 2 person.

5 dl vand

Bring vandet i kog i en gryde.

50 gram løg

150 gram hvidkål

1 dåse flåede tomater

100 gram bønner eller sukkerærter

150 gram gulerødder

100 gram selleri

Lidt finthakket chili

Lidt finthakket ingefær

Salt og peber

Tabasco

Bring vandet i kog i en gryde, skær grønsagerne i passende stykker.

Kom alle grønsagerne i gryden og tilsæt finthakket chili, reven ingefær, salt og peber.

Lad suppen koge i 15 min. Til grønsagerne er møre, men der skal stadig være bid i dem.

Smag suppen til med tabasco og server den rygende varm.

Tips: Suppen kan fryses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *