Frosting

frosting

frosting

Frosting bruges til dekoration af cupcakes og skal også bruges i dejen, når man laver popcakes. kager med frosing skal altid påbevares i køleskabet. Men tag kagerne ud inden de skal serveres, så frostingen bliver blød og lækker.

Nedenstående opskrifter er lavet til at overtrække 12 muffins, det er dog smag og behag hvor meget frosting man vil have på sin cupcake.

Frosting med chokolade

250 gram flormelis

25 gram kakao

75 gram smør

Ca. 2 spsk. Mælk

Bland flormelis og kakao og smuldr smørret i blandingen.

Pisk først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen.

Pisk,til frostingen er let og luftig – mindst 5 minutter

 

Frosting med creamcheese

300 gram flormelis

50 gram smør

250 gram flødeost

Tilsæt eventuel konditorfarve, rom eller mandelessens.

Pisk flormelis og smør sammen ved lav hastighed.

Tilsæt flødeost, og pisk først ved laveste hastighed.

Pisk til frostingen bliver let og luftig – mindst 5 minutter

 

Frosting med vanilie

250 gram flormelis

½ – 1 tsk. Vaniljeessens

75 gram smør

Ca. 2 spsk. mælk

 

Tilberedning

Konditerfarve som du kan lide.

Bland flormelis og vaniljeessens og smuldr smørret i blandingen.

Pisk først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen.

Pisk, til frostingen er let og luftig – mindst 5 minutter

 

One thought on “Frosting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *