
Frosting bruges til dekoration af cupcakes og skal også bruges i dejen, når man laver popcakes. kager med frosing skal altid påbevares i køleskabet. Men tag kagerne ud inden de skal serveres, så frostingen bliver blød og lækker.
Nedenstående opskrifter er lavet til at overtrække 12 muffins, det er dog smag og behag hvor meget frosting man vil have på sin cupcake.
Frosting med chokolade
250 gram flormelis
25 gram kakao
75 gram smør
Ca. 2 spsk. Mælk
Bland flormelis og kakao og smuldr smørret i blandingen.
Pisk først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen.
Pisk,til frostingen er let og luftig – mindst 5 minutter
Frosting med creamcheese
300 gram flormelis
50 gram smør
250 gram flødeost
Tilsæt eventuel konditorfarve, rom eller mandelessens.
Pisk flormelis og smør sammen ved lav hastighed.
Tilsæt flødeost, og pisk først ved laveste hastighed.
Pisk til frostingen bliver let og luftig – mindst 5 minutter
Frosting med vanilie
250 gram flormelis
½ – 1 tsk. Vaniljeessens
75 gram smør
Ca. 2 spsk. mælk
Tilberedning
Konditerfarve som du kan lide.
Bland flormelis og vaniljeessens og smuldr smørret i blandingen.
Pisk først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen.
Pisk, til frostingen er let og luftig – mindst 5 minutter
Mange tak. Jeg håber at dine cupcakes blev gode
hilsen Jeanette