Grøn kage

grøn kage
grøn kage

Grøn kage har rigtig mange navne for eksempel bladankage og grøn kage er blevet bagt i vores familie, de sidste 40 år. Den har været et sikkert hit som kage til klassens time og er stadig sjov at bage.

200 gram smør

250 gram sukker

150 gram mel

2 æg

1 tsk. bagepulver, der opløses i 5 spsk. kogende vand

mandelessens ca. 2-3 spsk.

grøn frugtfarve –  ca. 2½ tsk , gerne mere, hvis man er til grøn kage.

 

Rør sukker og æg sammen til det er skummende. Tilsæt de smeltede smør, mandelessens, grøn frugtfarve og mel.

Rør det godt sammen. Tilsæt bagepulver opløst i kogende vand.

Smør en bageform godt og kom dejen i – grøn kage bages ved 175 grader i ca. en time.

Grøn kage dækkes med mørk pålægschokolade mens den stadig er varm.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *