Havregrynskugler med marcipan og hindbær

Havregrynskugler med marcipan og hindbær
havregrynskugler med marcipan - Foto: Kira Brandt

havregrynskugler med marcipan – Foto: Kira Brandt

Havregrynskugler er en klassiker til jul, men ikke mere klassisk, end at de tÃ¥ler et lækkert tvist. Prøv for eksempel denne luksusudgave af havregrynskugler med marcipan og hindbær, opskriften er fundet pÃ¥ madogbolig – foto: Kira Brandt

Er du mere til almindelige havregrynskugler er her en gammel opskrift fra FDB

Ca. 40 stk.

100 g blødt smør

50 g sukker

25 g kakao

1 spsk. fløde, gerne kaffefløde

75 g fintrevet marcipan

150 g fintvalsede havregryn

Frysetørrede hindbær

Rør smør, sukker og kakao godt sammen, og tilsæt fløde og marcipan.

Rør havregrynene i lidt ad gangen, og ælt til sidst dejen godt sammen.

Tril cirka 40 kugler, og rul dem i frysetørrede hindbær.

Opbevar kuglerne i en tætsluttende dåse på køl, indtil de skal serveres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *