Havregrynskugler med marcipan og hindbær

havregrynskugler med marcipan - Foto: Kira Brandt
havregrynskugler med marcipan – Foto: Kira Brandt

Havregrynskugler er en klassiker til jul, men ikke mere klassisk, end at de tåler et lækkert tvist. Prøv for eksempel denne luksusudgave af havregrynskugler med marcipan og hindbær, opskriften er fundet på madogbolig – foto: Kira Brandt

Er du mere til almindelige havregrynskugler er her en gammel opskrift fra FDB

Ca. 40 stk.

100 g blødt smør

50 g sukker

25 g kakao

1 spsk. fløde, gerne kaffefløde

75 g fintrevet marcipan

150 g fintvalsede havregryn

Frysetørrede hindbær

Rør smør, sukker og kakao godt sammen, og tilsæt fløde og marcipan.

Rør havregrynene i lidt ad gangen, og ælt til sidst dejen godt sammen.

Tril cirka 40 kugler, og rul dem i frysetørrede hindbær.

Opbevar kuglerne i en tætsluttende dåse på køl, indtil de skal serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *