Hindbærfromage

indbær fromage
Hindbær fromage

Hindbærfromage er en meget nem dessert, der smager vidunderligt af sommer, Hindbærfromage er frisk og kan bruges som dessert eller i lagkager.  Der er masser af idéer og billeder af lagkager med Hindbærfromage på nettet, men jeg synes at Mette Blomsterbergs Hindbærlagkage er fantastisk. Men jeg har også fundet denne lækre Hindbærparfaitkage med rosenblade og friske hindbær. Så der er masser af muligheder med Hindbærfromage.

Opskriften på Hindbærfromage er til 4 personer.

225 gram Hindbær – de mÃ¥ gerne være frosne.

75 gram sukker

1 tak. vaniljesukker

3 blade husblas

2½ dl. piskefløde, der er pisket til skum.

Gem nogle bær til pynt.

Drys hindbærrene med sukker og vaniljesukker og lad det småkoge, til sukkeret er smeltet. Tag gryden af varmen. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Tag dem op med det vand, der hænger ved og smelt husblassen i en gryde. Rør den smeltede husblas i hindbærrene. Når det begynder af stivne vendes flødeskummet i. Hindbærfromagen hældes i en skål eller portionsskåle og skal stå køligt til den skal serveres.

Pynt med hindbær, blåbær og lidt flødeskum

Related Posts

Snebolde

20 – 25 stk 150 gram marcipan 150 gram mørk chokolade 80 gram æggehvide 100 gram flormelis ælt marcipanen smidig, og del den i 20 – 25…

Karamelkager med ribsmousse

Ribsmousse 200 g ribs3 blade husblas80 g sukker1/2 vaniljestang2 spsk citronsaft1,75 dl piskefløde125 g græsk yoghurt 2 % Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand. Kog…

Choux au craquelin – franske vandbakkelser

Vandbakkelser 1½ dl vand, 60 g smør , 85 g. hvedemel, 2 tsk. sukker, 1 knsp. salt, 2 store æg Varm vand og smør op i en gryde,…

Hyldeblomstmousse med sprøde sablébunde

SESAMKROKANT: 20 g hvidt sukker 1 knsp bagepulver 1 knsp salt 40 g sesamfrø SESAMKROKANT: Smelt sukkeret til gylden karamel pÃ¥ en pande. Tilsæt bagepulver og salt…

Rabarberkage med marcipan og marengstoppe

Rabarberkagen er en skøn kageoplevelse, der bÃ¥de byder pÃ¥ en blød marcipanbund og sprød marengs, og hvor smagen trækkes i sÃ¥vel sød som syrlig retning. Rabarberkompot 600…

Walesstang med jordbær og vaniljecreme

Start med at lave vaniljecremen Vaniljecreme 4 dl sødmælk 1 dl rørsukker 1 æggeblomme 1 vaniljestang 2 spsk maizena majsstivelse Skrab vaniljekorn ud. Sukker, vaniljekorn samt maizena…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku