
50 g smør
3 spsk. mælk
3/4 dl Sukker
1 æg
1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. kartoffelmel
1 1/4 dl hvedemel
1 1/2 tsk. brunkagekrydderi
Pynt
150 g Philadelphia friskost naturel
1 dl
Flormelis
3 knsp. friskpresset citronsaft
Friske jordbæ
Smelt margarinen, og tilsæt mælken. Varm blandingen op, uden at den kommer i kog. Pisk æg og sukker let. Bland hvedemel, bagepulver, kartoffelmel og krydderi sammen, og hæld skiftevis denne blanding og mælkeblandingen i æggemassen.
Lad gerne dejen hvile i køleskabet natten over, det giver ekstra store og flotte muffins.
Hæld dejen i papirforme, som stilles på en plade, eller brug en muffinform. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 12 minutter.
Pisk ost, flormelis og citronsaft sammen. Sprøjt kranse af icingen på muffinsene. Fjern blomsten på jordbærrene, og sæt dem med toppen opad på muffinsene. Sprøjt en klat icing oven på jordbærrene.