Kirsebær clafoutis

Kirsebær clafoutis er en rigtig fransk dessert, der er utrolig nem at lave. Brug bare andre frugter eller bær, hvis du ikke kan få kirsebær. Større frugter skæres i både – f.eks. ferskner. Du kan server DDV yoghurt eller cremefraiche til Kirsebær clafoutisen.

1 æg

125g. DDV yoghurt

15g. mel

Reven økologisk citronskal

Vanilje korn

Et nip salt

Flydende sødemiddel

15 udstenede kirsebær

DDV yoghurt eller cremefraiche

 

Pisk æg, yoghurt og mel sammen til en tynd dej. Smag til med reven citronskal, vanilje korn, salt og flydende sødemiddel.

Pil stenene ud af kirsebærrene med enden af en teske og læg bærrene i et lille ovnfast fad.

Hæld dejen over bærrene og bag Kirsebær clafoutisen i en 180 grader varm ovn i ca. 45 minutter, til massen har sat sig, og overfladen er gylden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *