
Maja Ambeck Vase laver nogle fantastiske kager og disse kransekagehjerter med et tvist af appelsin og hindbær er ingen undtagelse, man kommer i julestemning og kransekagerne med et tvist af appelsin og hindbær er utrolige smukke. Foto: Columbus Leth
Opskriften kransekagehjerter med et tvist af appelsin og hindbær giver dig fire hjerter svarende til 8 personer.
200 gram marcipan
60 gram flormelis
20 gram æggehvider
1 økologisk appelsin
50 g hvid chokolade
3 spsk. fysetørret hindbærpulver
Ælt marcipan og flormelis sammen. Tilføj æggehviderne lidt ad gangen. Riv skallen af appelsinen, og vend den i. Fyld massen i en sprøjtepose med rund tylle (1 cm i diameter), og sprøjt den ud i hjerteforme på en bageplade med bagepapir.
Bag kransekagehjerter med et tvist af appelsin og hindbær ved 200° i ca. 10 min., indtil de er gyldne.
Afkøl dem helt. Smelt chokoladen i en skål over vandbad og temperer den.
Bland hindbærpulver i chokoladen, og hæld den i en frysepose. Klip et lillebitte hul i det ene hjørne, og sprøjt den lyserøde chokolade ud over hjerterne i det klassiske zigzagmønster
Lækkert med appelsin og marcipan!!!
Det må absolut på min to-try-list!! (:
//Line