kylling carbonara

4 personer

2 pakker kyllingebacon (eller kalkunbacon)

Olie til stegning

3 æggeblommer

2 dl fløde

1 dl mælk

1½ dl revet parmesan

1 presset fed hvidløg

Salt og peber

2 dl grønne ærter

4 portioner spaghetti

Skær baconen i mindre stykker. Varm panden op, og steg baconen sprød. Tilsæt en smule olie, så det ikke brænder fast, og lad det dryppe af på lidt køkkenrulle. Kog spaghettien efter anvisningerne på pakningen i en separat gryde. Pisk æggeblommer, fløde, mælk, parmesan og hvidløg sammen i en gryde. Kog det forsigtigt op. Smag til med salt og peber. Afdryp den kogte spaghetti, og hæld carbonara-saucen over. Vend bacon og ærter i, og server med friskkværnet peber.

TIP: Gør den lækre spaghetti endnu mere cremet med rigeligt med parmesan på toppen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *