2 pakker kyllingebacon (eller kalkunbacon)
Olie til stegning
3 æggeblommer
2 dl fløde
1 dl mælk
1½ dl revet parmesan
1 presset fed hvidløg
Salt og peber
2 dl grønne ærter
4 portioner spaghetti
Skær baconen i mindre stykker. Varm panden op, og steg baconen sprød. Tilsæt en smule olie, så det ikke brænder fast, og lad det dryppe af på lidt køkkenrulle. Kog spaghettien efter anvisningerne på pakningen i en separat gryde. Pisk æggeblommer, fløde, mælk, parmesan og hvidløg sammen i en gryde. Kog det forsigtigt op. Smag til med salt og peber. Afdryp den kogte spaghetti, og hæld carbonara-saucen over. Vend bacon og ærter i, og server med friskkværnet peber.
TIP: Gør den lækre spaghetti endnu mere cremet med rigeligt med parmesan på toppen!