Kyllinge med urter & lynstegte tomater

kylling120 g kyllingebryst
1 stor håndfuld blandede krydderurter (dild, persille, purløg, løvstikke)
5 g olie til stegning
1 fed hvidløg
salt & peber
citronsaft
200 g små tomater
10 g oliven
5 g olie
salt & peber
1 spsk mørk balsamicoeddike

Læg kyllingen  på et skærebræt. Hold en flad hånd på kødet og skær det igennem. Så er der to meget tynde stykker kød. Bank herefter kødstykkerne fladt ud mellem to stykker køkkenfilm.

Hak urterne fint. Læg dem på den ene halvdel af hvert kødstykke. Fold kødstykkerne sammen, så urterne er inden i kødet. Varm olien op på en pande. Steg kødstykkerne sammen med hakket hvidløg. Krydr med salt og peber og pres lidt citronsaft på.

Varm olien op på en pande. Steg tomaterne hele i et par minutter ved god varme og tilsæt oliven til sidst. Server kødet og de stegte tomater og oliven med lidt god balsamicoeddike på.

Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke har udarbejdet opskriften selv,men har fundet den på min vej i maduniverset. God fornøjelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *