Kyllingeruller er lækker billig vinterret, som udnytter sæsonens friske råvarer.
Opskriften på kyllingeruller er til 6 personer.
Ca. 125 g soltørrede tomater
Salt og peber
Ca. 12 skiver bacon
Kødsnor
Flæk kyllingebrysterne, så de kun hænger sammen langs den ene side. Hak de soltørrede tomater. Krydr kyllingebrystfileterne med salt og peber,
og fordel de soltørrede tomater ovenpå. Rul kyllingekødet sammen, og rul baconskiverne om kyllingekødet. Bind kødsnor om rullerne.
Opvarm en pande, og svits kyllingerullerne i ca. 2 min. på hver side. Læg rullerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i ca. 15-20 min. ved 200°
Du kan lave en læker grov kartoffelmos og sauterede rodfrugter til kyllingerullerne.
Grov kartoffelmos
1 ½ kg kartofler
25 g smør
Ca. 3 dl mælk
Salt og peber
Evt. hakket persille
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Kog kartoflerne møre i usaltet vand.
Mos dem groft. Tilsæt smørret, og lad det smelte. Rør mælk i og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. hakket persille. TIP: En del af kartoflerne kan erstattes med pastinak eller knoldselleri.