lækkert sommergrønt når varmen er næsten over os, og aftensmaden står på nem og frisk sommermad. Her er opskriften på lækkert sommergrønt, der kan bruges som tilbehør til aftensmaden.
Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke ikke har udarbejdet opskriftene selv, men har fundet den på min vej i maduniverset. God fornøjelse…
Sommergrønt:
600 g nye kartofler
1 bundt grønne asparges
1 bundt gulerødder
2 spsk. olivenolie
2 spsk. kapers
1 bundt dild lidt karse
Kog kartoflerne lige netop møre. Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Rens gulerødderne. Damp asparges og gulerødder i ca. 2 min., til de er møre.
Vend kartofler med asparges, gulerødder, olie, kapers, hakket dild og karse.
Smørsauce:
100 g smør
Smelt smørret ved svag varme. Hæld det over i en skål, men lad det hvide bundfald blive i gryden.