Laks med dildstuvede rodfrugter

En nem og lækker ret. Laks med dildstuvede rodfrugter, det tager ca. 40 minutter også er der mad. Du kan evt. købe en pose med dybfrosne rodfrugter, det sætter arbejdstiden ned.

1 kg blandede rodfrugter evt.gulerødder, pastinak, selleri og kartofler
2 spsk. olie
salt
sort peber
3 dl hvid mælkesauce
1 usprøjtet citron
1/2 dl mælk
2 dl hakket dild

Tilbehør:
400 g gravet eller røget laks
1 usprøjtet citron

Sæt ovnen på 225°.

Skræl rodfrugterne, og skær dem i små tern. Læg dem på en plade med bage-papir. Hæld olie over, og krydr med 1 tsk. salt og friskkværnet peber.
Steg rodfrugterne midt i ovnen, til de er møre, ca. 20 min. Varm mælkesauce, fintrevet citronskal og mælk i en gryde, som også skal kunne rumme rodfrugterne.
Bland dild og rodfrugter i, og smag til med 1 tsk. salt og friskkværnet peber.

Server laksen med rodfrugterne og citronbåde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *