Marinade til lammekølle og koteletter

Denne marinade er meget aromatisk, og kødet bliver kun bedre af at marinere i et døgn.

3 røde chilipebre

reven skal og saft af 2 usprøjtede citroner

6 hvidløg

1 bundt rosmarin

et par vrid med peberkrærnen

2 dl olivenolie

Hak chilipebre, hvidløg, citronskal og rosmarin fint og bland det med citronsaften, olivenolien og peberen.

Læg kødet ned i marinaden, og bland det godt, så alle flader er dækket.

Lad kødet marinere i et døgn.

Related Posts

HJEMMELAVET BBQ SOVS

4 dl mosede tomater eller tomatpuré 20 g smør 1 fed hvidløg 2 spsk tamari 1 spsk røget paprika 2 tsk stødt spidskommen 1 spsk æblecider eddike…

Syltede rødløg

5 rødløg 3 1/2 dl. eddike 2 1/2 dl. vand 250 gram rørsukker 3 stk. laurbærblade Pil rødløgene og skær dem i tynde strimler. Hæld eddike, vand,…

Pesto

Pesto er en sauce med oprindelse i Genova i det nordlige Italien, og traditionelt bestÃ¥r af knust hvidløg, basilikum, og  pinjekerner blended med olivenolie. Denne opskrift pÃ¥…

agurksalat

Agurksalat kan laves pÃ¥ utrolige mange mÃ¥der, hurtige, gammeldags, som thai og græsk agurksalat. Opskrift pÃ¥ agurksalat er lidt speciel da jeg skræller agurkerne, men det behøver…

Syltede rødbeder

1 kg. rødbeder 1 liter vand 3 spsk salt 1/2 liter eddike 1 dl. vand 10 peberkorn SØD (svarende til 125 gram sukker) 3-4 skiver peberrod konserveringsmiddel…

Nødder i honning til oste

Nødder i honning er et lækkert tilbehør til oste og er nemt at lave. Du skal bruge: 200 gram usaltede nøddemix af mandler, peanuts, hasselnødder og cashewnødder….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku