Min version af Frozen Cheesecake med hvid chokolade og bær

Min version af Frozen Cheesecake med hvid chokolade og bær
Min version af Frozen Cheesecake med hvid chokolade og bær

Dette er min version af Frozen Cheesecake med hvid chokolade og bærFrozen Cheesecake med hvid chokolade og bær er en lækker dessertkage, der kan serveres hele året.

Bund:

200 gram digestive kiks

100 gram smør

Smelt smørret og knus digestive kiksene. Bland det hele sammen og kom det i en springform foret med bagepapir eller film. Pres det sammen.

Cheesecake:

200 gram hvid chokolade

3 æggehvider

70 gram sukker

2 ½ dl. piskefløde

200 gram flødeost naturel

1 citron

1 tsk. vaniljesukker

Hak chokoladen og smelt den. Pisk æggehviderne stive og kom sukkeret i lidt ad gangen, til de er blanke og cremet.

Pisk fløden til blødt skum. Pisk flødeosten cremet, pas på der ikke kommer klumper og kom fintrevet citronskal og vaniljesukker i flødeosten. Rør den smeltede chokolade i. Vend marengsmassen og flødeskummet i flødeosten lidt ad gangen.

Hæld det hele i den foret springformen og slå den i bordet et par gange, så forsvinder lufthullerne. Dæk formen og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.

Tag Frozen Cheesecake med hvid chokolade og bær ud af fryseren 20 minutter før serveringen. Pyntes med friske bær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *