Det er vigtigt at have tid nok til at hygge om sine familie. Denne grillmenu, tager ikke lang tid at lave da det meste kan laves i forvejen. Opskrifter er til seks personer. Du kan forberede og brune mørbraderne rullet i hakket krydderurter og svøbt i parmaskinke om morgenen og stille dem i køleskabet, indtil de skal på grillen.
Opskriften og billedet er fra Isaballas.
2 svinemørbrad a 600-700 gram
4 fed hvidløg, finthakkede
rosmarin og timian
Fintrevet skal af 1 usprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber
Olie til at stege i mørbrad rullet i hakket krydderurter og svøbt i parmaskinke
8 skiver parmaskinke
Afpuds de 2 mørbrader for sener og fedt. Pil hvidløg og hak rosmarin og timian.
Bland de finthakkede hvidløg, rosmarin og timian i en skål sammen med citronskal.
Krydr med salt og peber. Steg mørbraderne på alle sider i olie på en varm pande.
Tag dem fra varmen, og fordel krydderiblandingen over det hele. Pak dem ind i parmaskinke,
og bind dem med kødsnor, så skinken sidder fast.
Grill mørbraderne på alle sider på en varm grill i ca. 20 minutter.
Lad kødet hvile i 10 minutter, inden du skærer det i skiver.
Tilbehør: Kartoffelsalat med sennepseddike og krydderurter
Salat med bær og mandler