Mørbrad rullet i hakkede krydderurter og svøbt i parmaskinke

Det er vigtigt at have tid nok til at hygge om sine familie. Denne grillmenu, tager ikke lang tid at lave da det meste kan laves i forvejen. Opskrifter er til seks personer. Du kan forberede og brune mørbraderne rullet i hakket krydderurter og svøbt i parmaskinke om morgenen og stille dem i køleskabet, indtil de skal på grillen.

Opskriften og billedet er fra Isaballas.

2 svinemørbrad a 600-700 gram

4 fed hvidløg, finthakkede

rosmarin og timian

Fintrevet skal af 1 usprøjtet citron

Salt og friskkværnet peber

Olie til at stege i mørbrad rullet i hakket krydderurter og svøbt i parmaskinke

8 skiver parmaskinke
Afpuds de 2 mørbrader for sener og fedt. Pil hvidløg og hak rosmarin og timian.

Bland de finthakkede hvidløg, rosmarin og timian i en skål sammen med citronskal.

Krydr med salt og peber. Steg mørbraderne på alle sider i olie på en varm pande.

Tag dem fra varmen, og fordel krydderiblandingen over det hele. Pak dem ind i parmaskinke,

og bind dem med kødsnor, så skinken sidder fast.

Grill mørbraderne på alle sider på en varm grill i ca. 20 minutter.

Lad kødet hvile i 10 minutter, inden du skærer det i skiver.

Tilbehør:  Kartoffelsalat med sennepseddike og krydderurter

Salat med bær og mandler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *