
Muffins med lemoncurd med italiensk marengs er en dejlig syrlig og sød muffins, der er stærkt vanedannende, muffins med lemoncurd med italiensk marengs opskriften giver 12 stk.
Muffins med lemoncurd
150 g blødt smør
100 g marcipan
125 g sukker
4 æg
125 g mel
2 tsk. bagepulver
Korn fra en vaniljestang
Lemoncurd ca. 4 tsk, men smag dig frem
Pisk revet marcipan, smør, sukker og korn fra vaniljestangen til en jævn masse
Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt mellem hvert æg, kom lemoncurd i og rør bagepulver og mel i dejen.
Bag ved 190 grader i 15 minutter, Lad dine muffins med lemoncurd med italiensk marengs køle helt af.
italiensk marengs
4 æggehvider eller 150 gram pasteuriserede æggehvider
300 g sukker
1 dl kogende vand
Kog vandet og kom sukkeret i, rør til sukkeret er smeltet, hæld sukkerlagen langsomt i æggehviderne, imens du pisker.
Pisk i 10-12 minutter, indtil du har en stiv marengs-masse, som bliver stående. Det er vigtigt, at den er helt stiv, for ellers løber den, når du bruger den som frosting
Brug en stjernetylle til at toppe dine muffins med lemoncurd med italiensk marengs frosting
Bag dine muffins med lemoncurd med italiensk marengs i ca. 5 min ved 190 grader, til den italienske marengs bliver brun i kanten