Nougat parfait

nougat parfait
nougat parfait

Antal: 4-6 personer

Tid: 40 min.

Frysetid: 6-8 timer

200 gram blød nougat

½ liter piskefløde

6 pasteuriserede æggeblommer

Skær nougat i mindre stykker og smelt det i et vandbad eller en chokoladesmelter.

Pisk fløden til let flødeskum, rør æggeblommerne i den smeltet nougat, vend derefter forsigtigt nougat massen i flødeskummet.

Rør det forsigtigt sammen. Hæld nougat parfaiten i en form og sæt den i fryseren i mindst 4-6 timer.

Tips:

Tag nougat parfaiten  ud af fryseren, 30 min før den skal serveres og pynt den med mørk reven chokolade.

Du kan også bage nogle tuilles til parfaiten, opskriften finder du også på denne blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *