Nougat parfait

nougat parfait
nougat parfait

Antal: 4-6 personer

Tid: 40 min.

Frysetid: 6-8 timer

200 gram blød nougat

½ liter piskefløde

6 pasteuriserede æggeblommer

Skær nougat i mindre stykker og smelt det i et vandbad eller en chokoladesmelter.

Pisk fløden til let flødeskum, rør æggeblommerne i den smeltet nougat, vend derefter forsigtigt nougat massen i flødeskummet.

Rør det forsigtigt sammen. Hæld nougat parfaiten i en form og sæt den i fryseren i mindst 4-6 timer.

Tips:

Tag nougat parfaiten  ud af fryseren, 30 min før den skal serveres og pynt den med mørk reven chokolade.

Du kan også bage nogle tuilles til parfaiten, opskriften finder du også på denne blog

Related Posts

Snebolde

20 – 25 stk 150 gram marcipan 150 gram mørk chokolade 80 gram æggehvide 100 gram flormelis ælt marcipanen smidig, og del den i 20 – 25…

Karamelkager med ribsmousse

Ribsmousse 200 g ribs3 blade husblas80 g sukker1/2 vaniljestang2 spsk citronsaft1,75 dl piskefløde125 g græsk yoghurt 2 % Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand. Kog…

Choux au craquelin – franske vandbakkelser

Vandbakkelser 1½ dl vand, 60 g smør , 85 g. hvedemel, 2 tsk. sukker, 1 knsp. salt, 2 store æg Varm vand og smør op i en gryde,…

Hyldeblomstmousse med sprøde sablébunde

SESAMKROKANT: 20 g hvidt sukker 1 knsp bagepulver 1 knsp salt 40 g sesamfrø SESAMKROKANT: Smelt sukkeret til gylden karamel pÃ¥ en pande. Tilsæt bagepulver og salt…

Rabarberkage med marcipan og marengstoppe

Rabarberkagen er en skøn kageoplevelse, der bÃ¥de byder pÃ¥ en blød marcipanbund og sprød marengs, og hvor smagen trækkes i sÃ¥vel sød som syrlig retning. Rabarberkompot 600…

Walesstang med jordbær og vaniljecreme

Start med at lave vaniljecremen Vaniljecreme 4 dl sødmælk 1 dl rørsukker 1 æggeblomme 1 vaniljestang 2 spsk maizena majsstivelse Skrab vaniljekorn ud. Sukker, vaniljekorn samt maizena…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku