Ovnbagt frittata – low crab

Ovnbagt frittata har en energiindhold på 500 kcal pr. person. Frittata steges ofte på en pande, men laves den i en ovn, bruges der mindre fedtstof. Opskriften på ovnbagt frittata er til 2 personer.

2 porre

1/2 rød peberfrugt

olivenolie

3 æg

100 gram fromage frais

1/2 dl. mælk

1 tsk. tørret timian

1/2 tsk. salt

1 tsk. maizenamel

100 gram kyllingetern

50 gram revet ost

Rens porrerne og skær dem i tynde skiver og kog dem i letsaltet vand i 3 minutter. Rens peberfrugten og skær den halve peberfrugt i fine tern. Smør en høj form med olie.

Pisk æg, fromage frais, mælk, timian, salt og maizenamel sammen. Hæld halvdelen af æggemassen i formen og fordel porrer, peberfrugt og kyllingen. Kom resten af æggemassen over fyldet og kom reven ost på toppen.

Bag frittataen ved 200 grader i 35 – 40 minutter.

Serveres evt. med en tomatsalat og en skive rugbrød

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *