Pølsehorn

pølsehorn
pølsehorn

opskriften giver 12 stk.

50 gram smør

½ liter mælk

50 gram gør

4 tsk. sukker

1½ tsk. groft salt

800 gram hvedemel

12 pølser

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri.

Tilsæt de øvrige ingredienser, men ikke alt melet. Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.

Del dejen i 12 stykker og rul hvert dejstykke ud til en lang pølse.

Sno nu dejen om pølserne. Pølsehornene lægges pÃ¥ en bageplade med bagepapir og efterhæver tildækket i ca. 15 min. Pensl pølsehornene med vand og bag dem midt i ovnen – til de er gyldne.

Ca. 20 min. ved 200 grader

I stedet for wienerpølser kan du bruge kyllingepølser.

Related Posts

Pizzadej med pizza bageenzyme

325 gram pizzamel – tipo 00 50 gram durummel 12 gram pizza bageenzyme 2 tsk. fint salt 75 gram hvidvin eller yoghurt 2 spsk olivenolie ca. 2…

̠ltefri boller Рen dej til flere dage

5 dl vand – ca 20 grader 5 gram gær 2 tsk. sukker eller honning 575 gram hvedemel med højt proteinindhold 75 gram grove havregryn eller fuldkornsmel…

Boller med hampefrø og hampemel

Boller med hampefrø og hampemel

Disse boller med hampefrø og hampemel er lette at bage, supersunde, fyldt med gode fibre og næring, og de er mega lækre 6 dl lunken vand 25…

Ostebrød

Dej: 1 dl mælk 60 g smør 20 g gær 1 æg 1 tsk salt 5-6 dl mel (300-360 g) Derudover: 70 g groftrevet cheddar 2 spsk…

Fiberboller

Fiberboller er mega sunde og smager super godt. Der er masser af fiber i bollerne, der hjælper din krop af med brugte kolesterol. Opskriften op fiberboller er…

Chiaknækbrød – Low Carb

Chiaknækbrød er utrolige lækre, og kan nemt blive vanedannende. Opskriften er enkel og meget nem. Chiaknækbrød  kan fryses, hvis de bliver bløde, kan de tørres ved lav…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku