
300 gram pastaskruer
200 gram bacon i tern
3 chorizo med bacon pølser – (kan købes ved fru møllers mølleri) skæres i tern
1/2 løg i skiver
1 zucchins, skæres i 1/2 cm skiver
4 champignoner, skæres i tern
1 rød peber og 1 gul peber skæres i strimler
2 fed hvidløg, hakkes fint
1 spsk tomatpasta
2 tsk smør
hvidvin
frisk basilikum og persille hakkes fint
1 dåse hakket tomater
olivenolie til stegning
salt og peber
400 ml grønsagsbouillon
evt. mozzarella ost
Pølser og bacon steges i olie, og lægges i en skål. Løg, champignon, røg og gul peber, zucchini og hvidløg steges, til de er møre, men der skal stadig bare “bid” i dem. kommes i skålen. Kom pastaen i gryden med smør, hvidvin og svitses lidt, kom grønsagsbouillon og hakkede tomater i, sammen med basilikum og persille, lad det simre i 6 min, til pastaen er næsten mør. Derefter kommes bacon, pølser og grønsagerne i og simre med det pastaen er færdig.
Så er Pastapaella ala #mocomichi_hayami style færdig. pynt evt. med mozzarella ost og finthakket persille