Sauterede rodfrugter

75 g hasselnødder

300-400 g rodfrugter, fx gulerod, rødbede og pastinak

1-2 fed hvidløg

1 spsk. raps eller olivenolie

Salt og peber

½ bundt bredbladet persille
Kom hasselnødderne i ovnen ved 200° i 10 min. Ryst bradepanden af og til. Afskal nødderne i et rent viskestykke.

Skræl rodfrugterne, og skær dem i små tern. Skær hvidløget i fine tern. Opvarm 1 spsk. olie på en pande, og svits hvidløg og rodfrugttern, til de er møre, men uden at de tager for meget farve. Krydr med salt og peber.

Hak persillen groft, og vend det i blandingen. Anret kartoffelmosen på tallerkenerne, og læg sauterede rodfrugter og nødder på toppen. Pynt med persille.

Related Posts

Yachaejeon – Vegetabilsk pandekage

4 forÃ¥rsløg, skÃ¥ret i 2,5 cm 85 gram porre, skÃ¥ret tyndt i 2,5cm lang 85 gram courgette skÃ¥ret i tynde strimler 85 gram løg, skÃ¥ret i tynde…

HJEMMELAVET BBQ SOVS

4 dl mosede tomater eller tomatpuré 20 g smør 1 fed hvidløg 2 spsk tamari 1 spsk røget paprika 2 tsk stødt spidskommen 1 spsk æblecider eddike…

Pizzadej med pizza bageenzyme

325 gram pizzamel – tipo 00 50 gram durummel 12 gram pizza bageenzyme 2 tsk. fint salt 75 gram hvidvin eller yoghurt 2 spsk olivenolie ca. 2…

Grillede asparges med rejer og spirer

(6 personer) 2 bundter grønne asparges 1 spsk. olivenolie Salt og peber 1 dl mayonnaise 1 spsk. sød chilisauce 2 tsk. citronpeber ½ citron 300 g rejer…

Agurkesnacks med tigerrejer

1 agurk 100 gram flødeost naturel 1 spsk soya sovs 2 spsk citronsaft eller saft fra en ½ lime 3 spsk rød karrypasta 12 tigerrejer 3 fed…

Pastapaella #mocomichi_hayami

300 gram pastaskruer 200 gram bacon i tern 3 chorizo med bacon pølser – (kan købes ved fru møllers mølleri) skæres i tern 1/2 løg i skiver…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku