Snebolde

20 – 25 stk

150 gram marcipan

150 gram mørk chokolade

80 gram æggehvide

100 gram flormelis

ælt marcipanen smidig, og del den i 20 – 25 lige store dele. Rul marcipanstykkerne til kugler.

Smelt chokoladen. Dyp eller rul marcipankuglerne i chokoladen. Når chokoladen er størknet, vendes kuglerne i æggehvide og derefter flormelis. Lad dem tørre og dyp dem evt i æggehvide og flormelis igen, så sukkerskallen bliver tykkere

opbevares i en lufttæt beholder på køl eller ved stuetemperatur

Related Posts

Karamelkager med ribsmousse

Ribsmousse 200 g ribs3 blade husblas80 g sukker1/2 vaniljestang2 spsk citronsaft1,75 dl piskefløde125 g græsk yoghurt 2 % Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand. Kog…

Choux au craquelin – franske vandbakkelser

Vandbakkelser 1½ dl vand, 60 g smør , 85 g. hvedemel, 2 tsk. sukker, 1 knsp. salt, 2 store æg Varm vand og smør op i en gryde,…

Hyldeblomstmousse med sprøde sablébunde

SESAMKROKANT: 20 g hvidt sukker 1 knsp bagepulver 1 knsp salt 40 g sesamfrø SESAMKROKANT: Smelt sukkeret til gylden karamel pÃ¥ en pande. Tilsæt bagepulver og salt…

Rabarberkage med marcipan og marengstoppe

Rabarberkagen er en skøn kageoplevelse, der bÃ¥de byder pÃ¥ en blød marcipanbund og sprød marengs, og hvor smagen trækkes i sÃ¥vel sød som syrlig retning. Rabarberkompot 600…

Walesstang med jordbær og vaniljecreme

Start med at lave vaniljecremen Vaniljecreme 4 dl sødmælk 1 dl rørsukker 1 æggeblomme 1 vaniljestang 2 spsk maizena majsstivelse Skrab vaniljekorn ud. Sukker, vaniljekorn samt maizena…

Rabarber og citron lagkage

LAGKAGEBUNDE 3 æg 120 g sukker korn af ½ stang vanilje 1 tsk. fint revet citronskal 1 ½ spsk. koldt vand 70 g mel ½ tsk. bagepulver KOMPOT…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku