Stenalderbrød

stenalderbrød
stenalderbrød

Min kusine har bagt dette flotte stenalderbrød. Og jeg har fået opskriften, så nu skal det prøves.

100 g valnødder
100 g mandler
100 g græskarkerner
100 g hørfrø
100 g solsikkekerner
5 æg
1 dl jomfruolivenolie
2 tsk. salt

Pisk æg og bland hele nødder og kerner i.
Tilsæt olie og salt og hæld det i en bageform.
Bag ved 160 grader i en time.

Opbevares i køleskabet.

Related Posts

Yachaejeon – Vegetabilsk pandekage

4 forÃ¥rsløg, skÃ¥ret i 2,5 cm 85 gram porre, skÃ¥ret tyndt i 2,5cm lang 85 gram courgette skÃ¥ret i tynde strimler 85 gram løg, skÃ¥ret i tynde…

Pizzadej med pizza bageenzyme

325 gram pizzamel – tipo 00 50 gram durummel 12 gram pizza bageenzyme 2 tsk. fint salt 75 gram hvidvin eller yoghurt 2 spsk olivenolie ca. 2…

̠ltefri boller Рen dej til flere dage

5 dl vand – ca 20 grader 5 gram gær 2 tsk. sukker eller honning 575 gram hvedemel med højt proteinindhold 75 gram grove havregryn eller fuldkornsmel…

Grillede asparges med rejer og spirer

(6 personer) 2 bundter grønne asparges 1 spsk. olivenolie Salt og peber 1 dl mayonnaise 1 spsk. sød chilisauce 2 tsk. citronpeber ½ citron 300 g rejer…

Agurkesnacks med tigerrejer

1 agurk 100 gram flødeost naturel 1 spsk soya sovs 2 spsk citronsaft eller saft fra en ½ lime 3 spsk rød karrypasta 12 tigerrejer 3 fed…

Pastapaella #mocomichi_hayami

300 gram pastaskruer 200 gram bacon i tern 3 chorizo med bacon pølser – (kan købes ved fru møllers mølleri) skæres i tern 1/2 løg i skiver…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku