Syltede rødløg

syltede rødløg
syltede rødløgSyltede rødløg

5 rødløg
3 1/2 dl. eddike
2 1/2 dl. vand
250 gram rørsukker
3 stk. laurbærblade

Pil rødløgene og skær dem i tynde strimler. Hæld eddike, vand, sukker i en gryde og bring det i kog, når sukkeret er opløs tilsætter du rødløgene og laurbærblade. Nu skal det hele koge i ca. 2 min. Skold dine sylteglas og kom de syltede rødløg og lagen på sylteglas. Kan holde sig i køleskabet i en måned. Smager fantastisk til paté, laksetartar og tapas

Related Posts

HJEMMELAVET BBQ SOVS

4 dl mosede tomater eller tomatpuré 20 g smør 1 fed hvidløg 2 spsk tamari 1 spsk røget paprika 2 tsk stødt spidskommen 1 spsk æblecider eddike…

Patineret papirrose

Patineret papirrose, der skal bruges: 5 hvide kaffefiltre, saks, limpistol, lidt kold kaffe og en lighter. Klip de faste kanter af kaffefilterne. Klip 5 smÃ¥ blade, der…

Pesto

Pesto er en sauce med oprindelse i Genova i det nordlige Italien, og traditionelt bestÃ¥r af knust hvidløg, basilikum, og  pinjekerner blended med olivenolie. Denne opskrift pÃ¥…

Marinade til lammekølle og koteletter

Denne marinade er meget aromatisk, og kødet bliver kun bedre af at marinere i et døgn. 3 røde chilipebre reven skal og saft af 2 usprøjtede citroner…

fodbad fra køkkenskuffen

Giv dig selv et frikvarter og fÃ¥ lækre fusser. Du skal bruge: 2 tsk. groft salt 2 tsk. bagepulver 2 tsk. fint salt en fed creme en…

agurksalat

Agurksalat kan laves pÃ¥ utrolige mange mÃ¥der, hurtige, gammeldags, som thai og græsk agurksalat. Opskrift pÃ¥ agurksalat er lidt speciel da jeg skræller agurkerne, men det behøver…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku