Tortilla med sød kartoffel og tigerrejer, er lige noget for mig – panden med totilla på bordet og en enkelt tomatsalat til – nemt og enkelt til en hverdag. Hvis der er mere tortilla tilbage efter aftensmaden kan det bruges i en sandwich eller toast.
opskriften er til 4 personer og du skal bruge;
2 løg
600 gram søde kartofler
3 spsk ekstra jomfruolivenolie
6 æg
salt og peber
16 tigerrejer uden skal
1/4 bundt persille
Tænd ovnen på 200 grader!
Skræl kartoflerne og løg og skær dem i grove terninger. Steg dem på panden i olievenolie i ca. 7 minutter, de må ikke få for meget farve. Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber. Vend rejerne i æggene og hæld blandingen på panden med kartoflerne.
Rør rundt med en paletkniv, til æggemasse begynder at stivne. Sæt panden i ovnen i ca. 10 minutter også er den færdig. Mens tortillaen står i ovnen kan du lave en enkelt tomatsalat som tilbehør.
Enkelt tomatsalat
300 gram cherrytomater
4 forårsløg
1 dl. dressing
Skær cherrytomaterne i halve. Snit forårs løgene fint. Bland begge dele med dressing.