Varmrøget lakserillette

Varmrøget lakserillette - Foto: Line Thie Klein

Varmrøget lakserillette – Foto: Line Thie Klein

Varmrøget lakserillette er en vidunderlig lækker lakseret, der er let at lave og smager fantastisk. Den kan bruges til forret, frokost eller som nem aftensmad. Opskriften på varmrøget lakserillette giver ca. 4 dl. og er fundet på alt for damerne.

300 gram varmrøget laks

1½ dl. Cremefraiche 38%

2 spsk yoghurt naturel

Saften fra ½ citron

1 lille tsk. Dijonsennep

1 finthakket bundt purløg

Lidt salt og peber

Brug en gaffel til at dele laksen op i mindre stykker, uden at det moses for meget ud.

Rør laksekødet sammen med cremefraiche, yoghurt, citronsaft, sennep og purløg, og smag til med friskkværnet peber og evt. en smule salt.

Den røgede laks i sig selv er salt, så pas på med saltet

Opbevar den varmrøget lakserillette på køl inden brug, den kan holde sig 3-4 dage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *