
Varmrøget lakserillette er en vidunderlig lækker lakseret, der er let at lave og smager fantastisk. Den kan bruges til forret, frokost eller som nem aftensmad. Opskriften på varmrøget lakserillette giver ca. 4 dl. og er fundet på alt for damerne.
300 gram varmrøget laks
1½ dl. Cremefraiche 38%
2 spsk yoghurt naturel
Saften fra ½ citron
1 lille tsk. Dijonsennep
1 finthakket bundt purløg
Lidt salt og peber
Brug en gaffel til at dele laksen op i mindre stykker, uden at det moses for meget ud.
Rør laksekødet sammen med cremefraiche, yoghurt, citronsaft, sennep og purløg, og smag til med friskkværnet peber og evt. en smule salt.
Den røgede laks i sig selv er salt, så pas på med saltet
Opbevar den varmrøget lakserillette på køl inden brug, den kan holde sig 3-4 dage.