
4 forårsløg, skåret i 2,5 cm
85 gram porre, skåret tyndt i 2,5cm lang
85 gram courgette skåret i tynde strimler
85 gram løg, skåret i tynde skiver
85 gram sød eller alm. kartoffel
1 frisk champignon
100 gram mel, det kan både være fuldkorn eller hvedemel
100 gram vand
1/2 tsk. salt
olie
Kom forårsløg, porre, courgette, løg og kartoffel i en skål. Tilsæt mel og salt og vand. Bland det godt
Varm en stegepande over medium høj varme. Tilsæt ca. 2 spsk vegetabilsk olie og fordel olien på stegepanden. Tilsæt dejen til stegepande og spred den jævnt ud. Skru ned for varmen til medium og læg den skivede champignon på toppen. Tryk dem forsigtigt ind i dejen.
Steg pandekagen i 4 til 5 minutter, indtil bunden bliver sprød lys gyldenbrun. Vend pandekagen. Sæt varmen op og tilsæt 1 til 2 spiseskefulde olie langs kanterne af pandekagen. Løft den ene kant op med din spatel og vip stegepande, så olien flyder under pandekagen. Steg pandekagen i 3 til 4 minutter, indtil begge sider bliver lysebrune, og tryk lejlighedsvis ned med spatelen. Vend det over en gang mere og steges i yderligere 2 minutter.