Boller med hampefrø og hampemel

Boller med hampefrø og hampemel

Disse boller med hampefrø og hampemel er lette at bage, supersunde, fyldt med gode fibre og næring, og de er mega lækre

6 dl lunken vand

25 g gær

30 g salt

150 g hampemel (eller fuldkornsmel)

150 g ristede hampefrø

150 g afskallede hampefrø

500 g hvedemel

10 g bageenzym

Opløs gæren i det lunkne vand. Rør salt, hampemel og hampefrø i. Tilsæt derefter hvedemel og bageenzym og ælt dejen indtil den er glat og smidig. Lad dejen hæve i ca. 45 min.

Form dejen til boller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter.

Bag bollerne ved 220 grader i 15-18 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *