Opskriften er til 2 personer

Gryderet
75 g bacon i et helt stykke
½ løg
1 fed hvidløg
100 g champignoner
100 g cocktailpølser
200 g svinekød i strimler
Lidt smør
½ spsk. paprika
½ tsk. røget paprika
salt og peber
½ tsk. karry
½ dåse hakkede tomater
35 g koncentreret tomatpuré
½ dl piskefløde
2 dl grøntsagsbouillon
Skær bacon i tern, og steg dem let sprøde i bunden af en tør gryde. Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Lad løg og hvidløg stege med i gryden.
Rens champignoner, og skær dem i skiver. Lad champignonerne stege med i gryden, til de begynder at blive gyldne.
Skær pølserne i grove stykker, og svits dem og svinekødet i smør i gryden. Tilsæt paprika, karry, salt og peber, og steg et par minutter.
Hæld champignonerne tilbage i gryden. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, fløde og bouillon, og lad retten simre i 30 minutter.
Rodfrugtmos
250 g kartofler
125 g søde kartofler
125 g pastinakker
10 g smør
½ dl mælk
salt og peber
Skræl kartofler og rodfrugter, og skær dem i grove tern. Kog dem i usaltet vand i 20 minutter i en gryde, til de er møre.
Hæld vandet fra gryden. Mos kartofler og rodfrugter. Tilsæt smør og lunet mælk undervejs. Smag til med salt og peber.