Hindbær blondie

Hindbær blondie
Hindbær blondie

Denne opskrift på hindbær blondie kommer fra London, hvor den bliver lavet med hindbær og kokos. Der er ikke kokos i denne opskrift. Men kokos og lime smager godt sammen. Jeg serverer hindbær blomdie med friske hindbær og flødeskum, men du kan bruge vaniljeis eller creme franiche i stedet for.

1 plade / 24 stk.

450 gram smør

2 dl. Sukker

3 dl. Lyst muscavodo sukker

1 spsk vaniljesukker

Skal af 4 usprøjtet lime

6 æg

7 ½ dl. Hvedemel

1 spsk bagepulver

1 tsk. salt

200 gram friske hindbær

Varm ovnen op til 175 grader

hindbær blondie
hindbær blondie

Pisk smør, sukker, muscovasukker og vaniljesukker lyst og cremet. Bland hvedemel, bagepulver , limeskal og salt og vend det i dejen. Læg bagepapir i bunden af bradepanden eller smør dem og fyld dejen i .

Lav små huller i dejen med fingrene og tryk forsigtigt hindbær i hullerne.

Bag kagen i midten af oven i ca.25 min. Lad kage køle af og skær den i firkanter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *