
Denne opskrift på hindbær blondie kommer fra London, hvor den bliver lavet med hindbær og kokos. Der er ikke kokos i denne opskrift. Men kokos og lime smager godt sammen. Jeg serverer hindbær blomdie med friske hindbær og flødeskum, men du kan bruge vaniljeis eller creme franiche i stedet for.
1 plade / 24 stk.
450 gram smør
2 dl. Sukker
3 dl. Lyst muscavodo sukker
1 spsk vaniljesukker
Skal af 4 usprøjtet lime
6 æg
7 ½ dl. Hvedemel
1 spsk bagepulver
1 tsk. salt
200 gram friske hindbær
Varm ovnen op til 175 grader

Pisk smør, sukker, muscovasukker og vaniljesukker lyst og cremet. Bland hvedemel, bagepulver , limeskal og salt og vend det i dejen. Læg bagepapir i bunden af bradepanden eller smør dem og fyld dejen i .
Lav små huller i dejen med fingrene og tryk forsigtigt hindbær i hullerne.
Bag kagen i midten af oven i ca.25 min. Lad kage køle af og skær den i firkanter