Is Jordbær cheesecake

Is Jordbær cheesecakeIs Jordbær cheesecake er en næsten slanke cheesecake.  Opskriften er til 8 personer og er perfekt til som sommedessert.

Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke ikke har udarbejdet opskriftene selv, men har fundet den på min vej i maduniverset. God fornøjelse…

Bund:

150 g pekannødder

150 g mandler

130 g bløde udstenede dadler

2 spsk kokosolie

Mal nødderne groft i foodprocessoren. Tilsæt dadler og kokosolie og kør, til du har en fedtet nøddedej. Fordel dejen i en smurt springform (22 cm) og pres den godt ned. Stil bunden i fryseren og lav imens fyldet.

Fyld:

300 g jordbær

1 tsk vaniljepulver

5 spsk SukrinMelis

saft og revet skal af ½ usprøjtet citron

250 g mascarpone

250 g DDV yoghurt

Lav et opkog af jordbær, vaniljepulver, sukrinMelis, citronsaft og -skal og lad det afkøle helt. Blend derefter bærrene til en ensartet masse.

Rør mascarpone sammen med DDV yoghurt og tilsæt de blendede, afkølede bær og rør det hele godt sammen. Fordel jordbærmassen på bunden og glat den pænt ud.

Sæt kagen på frost i min. 8 timer inden servering og server med frisk

“Sukrinmelis er et kaloriefrit og 100 % naturligt alternativ til både flormelis og kunstige sødemidler.
SukrinMelis er Sukrin på pulverform og opløses derfor let i væsker.” kan købes i Helsebutikker og Matas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *