Is Jordbær cheesecake er en næsten slanke cheesecake. Opskriften er til 8 personer og er perfekt til som sommedessert.
Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke ikke har udarbejdet opskriftene selv, men har fundet den på min vej i maduniverset. God fornøjelse…
Bund:
150 g pekannødder
150 g mandler
130 g bløde udstenede dadler
2 spsk kokosolie
Mal nødderne groft i foodprocessoren. Tilsæt dadler og kokosolie og kør, til du har en fedtet nøddedej. Fordel dejen i en smurt springform (22 cm) og pres den godt ned. Stil bunden i fryseren og lav imens fyldet.
Fyld:
300 g jordbær
1 tsk vaniljepulver
5 spsk SukrinMelis
saft og revet skal af ½ usprøjtet citron
250 g mascarpone
250 g DDV yoghurt
Lav et opkog af jordbær, vaniljepulver, sukrinMelis, citronsaft og -skal og lad det afkøle helt. Blend derefter bærrene til en ensartet masse.
Rør mascarpone sammen med DDV yoghurt og tilsæt de blendede, afkølede bær og rør det hele godt sammen. Fordel jordbærmassen på bunden og glat den pænt ud.
Sæt kagen på frost i min. 8 timer inden servering og server med frisk
“Sukrinmelis er et kaloriefrit og 100 % naturligt alternativ til både flormelis og kunstige sødemidler.
SukrinMelis er Sukrin på pulverform og opløses derfor let i væsker.” kan købes i Helsebutikker og Matas.