kylling med appelsinhud

Opskriften på kylling med appelsinhud er igen fra et blad jeg så på biblioteket. og hed noget med bornholmerhane med appelsinrub. Vi har omdøbt den til kylling med appelsinhud. Appelsinsmagen er ikke så gennemtrængende, så familien kunne godt lide den. Jeg har tænkt på at lave kylling med appelsinhed med kylling filet i stedet for en hel kylling og måske komme det hele i en stegepose.

Du skal bruge:

1 kylling

1 appelsin, der skal være usprøjtet

1 spsk. tørret oregano

2 spsk. groft salt

peber og 2 fed hvidløg

Skyl appelsinen og riv skallen fint, skær appelsinen i både. Bland appelsinskal med tørret oregano, groft salt, peber. Læg kyllingen i en bradepande og gnid kyllingen med appelsinblandingen og pres appelsinsaften hen over kyllingen.  Kom appelsinbådene ind i kyllingen sammen med hvidløg. Steg kyllingen i ca. 1 time ved 200 grader.

Related Posts

Yachaejeon – Vegetabilsk pandekage

4 forÃ¥rsløg, skÃ¥ret i 2,5 cm 85 gram porre, skÃ¥ret tyndt i 2,5cm lang 85 gram courgette skÃ¥ret i tynde strimler 85 gram løg, skÃ¥ret i tynde…

HJEMMELAVET BBQ SOVS

4 dl mosede tomater eller tomatpuré 20 g smør 1 fed hvidløg 2 spsk tamari 1 spsk røget paprika 2 tsk stødt spidskommen 1 spsk æblecider eddike…

Pizzadej med pizza bageenzyme

325 gram pizzamel – tipo 00 50 gram durummel 12 gram pizza bageenzyme 2 tsk. fint salt 75 gram hvidvin eller yoghurt 2 spsk olivenolie ca. 2…

Grillede asparges med rejer og spirer

(6 personer) 2 bundter grønne asparges 1 spsk. olivenolie Salt og peber 1 dl mayonnaise 1 spsk. sød chilisauce 2 tsk. citronpeber ½ citron 300 g rejer…

Agurkesnacks med tigerrejer

1 agurk 100 gram flødeost naturel 1 spsk soya sovs 2 spsk citronsaft eller saft fra en ½ lime 3 spsk rød karrypasta 12 tigerrejer 3 fed…

Pastapaella #mocomichi_hayami

300 gram pastaskruer 200 gram bacon i tern 3 chorizo med bacon pølser – (kan købes ved fru møllers mølleri) skæres i tern 1/2 løg i skiver…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku