Opskriften på kylling med appelsinhud er igen fra et blad jeg så på biblioteket. og hed noget med bornholmerhane med appelsinrub. Vi har omdøbt den til kylling med appelsinhud. Appelsinsmagen er ikke så gennemtrængende, så familien kunne godt lide den. Jeg har tænkt på at lave kylling med appelsinhed med kylling filet i stedet for en hel kylling og måske komme det hele i en stegepose.
Du skal bruge:
1 kylling
1 appelsin, der skal være usprøjtet
1 spsk. tørret oregano
2 spsk. groft salt
peber og 2 fed hvidløg
Skyl appelsinen og riv skallen fint, skær appelsinen i både. Bland appelsinskal med tørret oregano, groft salt, peber. Læg kyllingen i en bradepande og gnid kyllingen med appelsinblandingen og pres appelsinsaften hen over kyllingen. Kom appelsinbådene ind i kyllingen sammen med hvidløg. Steg kyllingen i ca. 1 time ved 200 grader.