Lakseroulade

lakse rouladeDu kan lave denne forret i rigtig god tid og tage den ud af fryseren, når den skal bruges. Det tager ca. 30 minutter at lave lakseroulade med dildcreme og 15 minutter at anrette den og der er til 6 personer.

Lakseroulade med dildcreme skal fryses mindst 2 timer evt. flere dage

Jeg gør opmærksom på, at jeg i de fleste tilfælde
ikke har udarbejdet opskriften selv, men har fundet den på min vej i maduniverset. God fornøjelse…

Opskrift på lakseroulade med dildcreme

400 g røget laks i skiver

Bagepapir
Læg et stykke bagepapir eller smørrebrødspapir på bordet. Læg halvdelen af lakseskiverne ved siden af hinanden på papiret i en firkant. Skiverne skal lappe et lille stykke ind over hinanden.

Dildcreme:
2 1/2 dl cremefraiche 38 %

laks på bagepapirSkal af 1 usprøjtet citron

1-2 spsk. citron saft

1/4 tsk. salt samt friskkværnet peber

1/2 bundt dild

Bland cremefraiche, fintrevet citronskal, 1 spsk. citronsaft,

salt og peber sammen i en røreskål.

dildcreme
dildcreme

Pisk cremefraicheblandingen til skum, til det ligner flødeskum. Vend hakket dild i, og stil det i køleskabet

Smør dildcremen ud på laksefirkanten og rul laksefirkanten sammen som en roulade fra den lange side. Fortsæt med at rulle rouladen sammen ved at hive i papiret foroven. Fold papiret om lakserouladen.

Læg lakserouladerne i fryseren i mindst 2 timer til de er faste nok til at skære. Skær lakserullerne i skiver, så de kan når at tø op inden serveringen, det tager ca. 2 ½ time i køleskabet

Servering forslag: Skær lakserouladerne i 1 cm tykke skiver med en skarp kniv. Anret skiv

laks med dildcreme

erne på en tallerken

1 spsk. olivenolie
1 spsk. friskpresset citronsaft
100 g salatblade
Salt og friskkværnet peber
½ bundt dild lidt rejer
flute

Bland olie og citronsaft, og vend det i salaten sammen med salt og peber. Fordel salaten oven på lakserouladeskiverne, og pynt med plukket dild og rejer. Server med flute.

lakseroulade

 

Related Posts

Yachaejeon – Vegetabilsk pandekage

4 forÃ¥rsløg, skÃ¥ret i 2,5 cm 85 gram porre, skÃ¥ret tyndt i 2,5cm lang 85 gram courgette skÃ¥ret i tynde strimler 85 gram løg, skÃ¥ret i tynde…

HJEMMELAVET BBQ SOVS

4 dl mosede tomater eller tomatpuré 20 g smør 1 fed hvidløg 2 spsk tamari 1 spsk røget paprika 2 tsk stødt spidskommen 1 spsk æblecider eddike…

Pizzadej med pizza bageenzyme

325 gram pizzamel – tipo 00 50 gram durummel 12 gram pizza bageenzyme 2 tsk. fint salt 75 gram hvidvin eller yoghurt 2 spsk olivenolie ca. 2…

Grillede asparges med rejer og spirer

(6 personer) 2 bundter grønne asparges 1 spsk. olivenolie Salt og peber 1 dl mayonnaise 1 spsk. sød chilisauce 2 tsk. citronpeber ½ citron 300 g rejer…

Agurkesnacks med tigerrejer

1 agurk 100 gram flødeost naturel 1 spsk soya sovs 2 spsk citronsaft eller saft fra en ½ lime 3 spsk rød karrypasta 12 tigerrejer 3 fed…

Pastapaella #mocomichi_hayami

300 gram pastaskruer 200 gram bacon i tern 3 chorizo med bacon pølser – (kan købes ved fru møllers mølleri) skæres i tern 1/2 løg i skiver…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku