mojo

Mojo er en kanarisk sovs, der smager vidunderligt oven på kartofler. Du kan lave mojo af tomater, peberfrugter eller friske krydderurter for eksempel: koriander.

Jeg har brugt røde peberfrugter, men du kan også bruge grønne peberfrugter til mojo.

Mojo sovsen kan holde sig i en uge i køleskabet.

6 peberfrugter

2 chilier

3-4 fed hvidløg

2 tsk. spidskommen

90 gram mandler

1 1/2 spsk. balsamico eller vineddike

1 1/2 spsk. olivenolie

salt og peber

Rens peberfrugterne og halver dem. Læg peberfrugterne med skinsiden opad på en bageplade. Grill dem i ovnen i ca. 15 minutter, til skindet er blevet sort og begynder at boble.

Læg peberfrugterne i en frysepose, og lad dem køle af. Fjern skindet fra peberfrugterne. Blend peberfrugter, chili, hvidløg, spidskommen, mandler, balsamicoeddike og olivenolie.

Smag til med salt og peber. Lad sovsen køle af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *