mojo

Mojo er en kanarisk sovs, der smager vidunderligt oven på kartofler. Du kan lave mojo af tomater, peberfrugter eller friske krydderurter for eksempel: koriander.

Jeg har brugt røde peberfrugter, men du kan også bruge grønne peberfrugter til mojo.

Mojo sovsen kan holde sig i en uge i køleskabet.

6 peberfrugter

2 chilier

3-4 fed hvidløg

2 tsk. spidskommen

90 gram mandler

1 1/2 spsk. balsamico eller vineddike

1 1/2 spsk. olivenolie

salt og peber

Rens peberfrugterne og halver dem. Læg peberfrugterne med skinsiden opad på en bageplade. Grill dem i ovnen i ca. 15 minutter, til skindet er blevet sort og begynder at boble.

Læg peberfrugterne i en frysepose, og lad dem køle af. Fjern skindet fra peberfrugterne. Blend peberfrugter, chili, hvidløg, spidskommen, mandler, balsamicoeddike og olivenolie.

Smag til med salt og peber. Lad sovsen køle af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.