Rodfrugterøstier

Der er altid et par rodfrugter til overs i posen. Jeg bruger dem til at lave en portion lækre røstier, de kan serveres  som tilbehør til fisk, kylling og kød. Det tager ca. 25 minutter og der er til 3-4 personer.

500 gram rodfrugter (f.eks. persillerod, pastinak, gulerod og kartofler)

1 løg

2 æg

salt og peber

olivenolie til stegning

Skræl rodfrugterne og riv dem groft, pres væden ud af dem, (f. eks. i en sigte med hånden)

Pil løget, og riv det groft. Blad rodfrugterne med løg, æg, salt og peber. Form blandingen som små flade pandekager

(brug ca. 1 stor spsk. til hver røsti). Steg dem i olie på en pande i ca. 5-6 minutter på hver side ved middel varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *