Rodfrugterøstier

Der er altid et par rodfrugter til overs i posen. Jeg bruger dem til at lave en portion lækre røstier, de kan serveres  som tilbehør til fisk, kylling og kød. Det tager ca. 25 minutter og der er til 3-4 personer.

500 gram rodfrugter (f.eks. persillerod, pastinak, gulerod og kartofler)

1 løg

2 æg

salt og peber

olivenolie til stegning

Skræl rodfrugterne og riv dem groft, pres væden ud af dem, (f. eks. i en sigte med hånden)

Pil løget, og riv det groft. Blad rodfrugterne med løg, æg, salt og peber. Form blandingen som små flade pandekager

(brug ca. 1 stor spsk. til hver røsti). Steg dem i olie på en pande i ca. 5-6 minutter på hver side ved middel varme.

Related Posts

Yachaejeon – Vegetabilsk pandekage

4 forÃ¥rsløg, skÃ¥ret i 2,5 cm 85 gram porre, skÃ¥ret tyndt i 2,5cm lang 85 gram courgette skÃ¥ret i tynde strimler 85 gram løg, skÃ¥ret i tynde…

HJEMMELAVET BBQ SOVS

4 dl mosede tomater eller tomatpuré 20 g smør 1 fed hvidløg 2 spsk tamari 1 spsk røget paprika 2 tsk stødt spidskommen 1 spsk æblecider eddike…

Pizzadej med pizza bageenzyme

325 gram pizzamel – tipo 00 50 gram durummel 12 gram pizza bageenzyme 2 tsk. fint salt 75 gram hvidvin eller yoghurt 2 spsk olivenolie ca. 2…

Grillede asparges med rejer og spirer

(6 personer) 2 bundter grønne asparges 1 spsk. olivenolie Salt og peber 1 dl mayonnaise 1 spsk. sød chilisauce 2 tsk. citronpeber ½ citron 300 g rejer…

Agurkesnacks med tigerrejer

1 agurk 100 gram flødeost naturel 1 spsk soya sovs 2 spsk citronsaft eller saft fra en ½ lime 3 spsk rød karrypasta 12 tigerrejer 3 fed…

Pastapaella #mocomichi_hayami

300 gram pastaskruer 200 gram bacon i tern 3 chorizo med bacon pølser – (kan købes ved fru møllers mølleri) skæres i tern 1/2 løg i skiver…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sharing Buttons by Linksku