
En lækker schnitzler med det hele og rødder med masser af bid. En lækker schnitzler med det hele er fra Fit living. Energi pr. person: 300 kcal, fedt: 30%, protein: 40%, kulhydrat: 29%
Opskriften er til 4 personer.
4 schnitzler af 125 gram
salt og peber
1 spsk. olivenolie
Balsamicobagte gulerødder:
1 kg. små gulerødder
1 hakket økologisk citron
1 spsk olivenolie
1-2 spsk. balsamico evt. granatæble eller figen
frisk timian
Vend gulerødderne med citronstykker, olie, balsamici, timian samt salt og peber. Bred dem ud pÃ¥ en plade med bagepapir og bag dem ved 200 – 225 grader til de er møre, men stadig har bid.
Vend rødderne og dryp evt. med balsamico undervejs.
Drys salt og peber på kødet og steg det i 3-4 minutter på hver side og server det med de bagte gulerødder