
En lækker schnitzler med det hele og rødder med masser af bid. En lækker schnitzler med det hele er fra Fit living. Energi pr. person: 300 kcal, fedt: 30%, protein: 40%, kulhydrat: 29%
Opskriften er til 4 personer.
4 schnitzler af 125 gram
salt og peber
1 spsk. olivenolie
Balsamicobagte gulerødder:
1 kg. små gulerødder
1 hakket økologisk citron
1 spsk olivenolie
1-2 spsk. balsamico evt. granatæble eller figen
frisk timian
Vend gulerødderne med citronstykker, olie, balsamici, timian samt salt og peber. Bred dem ud på en plade med bagepapir og bag dem ved 200 – 225 grader til de er møre, men stadig har bid.
Vend rødderne og dryp evt. med balsamico undervejs.
Drys salt og peber på kødet og steg det i 3-4 minutter på hver side og server det med de bagte gulerødder